Wies wordt Kinderburgemeester

WiesDonderdag bracht de burgemeester van de Gemeente Overbetuwe, Toon van Asseldonk,  geheel onverwacht een bezoek aan groep 7b/8 van Johan. De reden van zijn komst werd al heel vlot duidelijk. Wies van de Werf, leerling van groep 7b was uitgekozen om de eerste kinderburgemeester te worden van de gemeente Overbetuwe. Wat zijn we als school trots op Wies!

Wies was één van de vijf kandidaten die na een uitgebreide sollicitatieprocedure  uiteindelijk is gekozen. Zichtbaar onder de indruk, genoot Wies volop van alle aandacht en felicitaties. Ook de pers was aanwezig en Wies gaf met verve haar eerste interview als nieuwe kinderburgemeester.

Woensdag wordt Wies officieel geïnstalleerd in het bijzijn van familie, klasgenoten en teamleden van onze school.