Wereldvrededag

groep-6-8-site-november

Op woensdag 21 september is groep 5 t/m 8 van de St. Jacobusschool naar de vredespaal in Valburg geweest.

De groepen hebben daar verschillende dingen gedaan voor wereldvrede dag zoals: Japans gebed, gedicht, liedje, vlaggen van landen, korte verhaaltjes over belangrijke mensen. Het was heel indrukwekkend om mee te maken omdat het één keer per jaar en vrede heel belangrijk is. We hadden het allemaal heel erg naar ons zin. Op het moment dat je daar staat besef je je wel dat het om wereld vrede gaat en dat het voor heel veel kinderen en volwassen heel belangrijk is.

Claartje Bos degene die het georganiseerd heeft was voor de officiële dag bij ons op school. Ze heeft toen onder andere verteld over haar reis naar Japan en heeft het Japans gebed voorgedaan.

Dit was ons stukje:

Groetjes, Britt, Tygo, Jitte, Fleur en Sophie (gr.6-8)groep-68-site-november-2