Voorleesontbijt

Het Voorleesontbijt

Op woensdagmorgen 21 januari was het gezellig druk op school. De nationale Voorleesdagen gingen van start. Ze werden geopend met een ontbijt op school voor alle kinderen. Ook de kinderen van groep 3/4  hadden voor elkaar, thuis,  een ontbijtje klaar gemaakt. Iedereen had van tevoren aan mogen geven wat hij/zij lekker vond. Alles zag er gezellig en lekker uit. Na het ontbijt was het de beurt aan de vaders en opa’s van groep 3/4 die kwamen voor lezen. In 5 groepjes werd er voor gelezen. De vader van Wieke, Tim, Faye en Nyah en de opa van Noa en Arnau deden reuze hun best! De opa van Arnau was er zelfs heel vroeg voor op gestaan, hij woont n.l. in de buurt van Maastricht!  Er werd voorgelezen uit een  boek over dino’s , een boek van Geronimo Stilton en uit drie boeken van Mieke van Hooft. Deze schrijfster komt binnenkort een ochtend op school vertellen over haar werk als schrijfster. Aan het eind van de ochtend hebben alle 5 de groepjes nog getekend over het voorgelezen verhaal. Alle vaders en opa’s nogmaals reuze bedankt. De kinderen hebben er van genoten en zoals wij het konden bekijken hebben jullie er ook van genoten. Wij zeggen dan ook: voor herhaling vatbaar! De foto’s staan in het fotoalbum.

Juf Marie-José en juf Simone.