Troef!

Donderdag 9 maart hebben groep 1,2,3 en 4 genoten van een muzikale voorstelling.

‘De Liedjeskist’ werd verzorgd door Troef; dit duo bestaat uit twee leerkrachten  (Tom van de Ven en Edwin van Rijsewijk)

Tijdens de voorstelling werden de kinderen uitgedaagd om mee te doen. ‘De Liedjeskist’ is een interactieve voorstelling met een mix van bekende en onbekende eigen liedjes. De liedjes werden gespeeld op contrabas en gitaar.

Een belangrijk element tijdens de voorstelling was het improviseren met muziekinstrumenten en materialen. Vóór de voorstelling hadden we met de kinderen al ‘monsters’ gemaakt, die tijdens één van de liedjes bezongen werden! Kijk ook eens op de website troef-theater@outlook.com voor nog meer foto’s! De kinderen hebben énorm genoten!