Sinterklaasfeest

Vrijdag 4 december kwam Sinterklaas bij ons op bezoek. Na een uitbundig onthaal op het schoolplein mochten Sinterklaas en zijn Pieten genieten van mooie optredens van de kinderen uit groep 1, 2, 3 en 4. Onze klas heeft het lied “In de tuin van Sinterklaas” echt prima gezongen en dat met de vele moeilijke coupletten! Knap hoor! De kinderen van groep drie hebben mooi voorgelezen. Onze hele groep heeft ook een toneelstuk opgevoerd met twee leuke liedjes. Het ging over een verdrietige pakjespiet die een hele grote scheur in zijn zak had. Zo zou hij alle pakjes onderweg verliezen. Gelukkig waren er knutselpieten die de zak konden maken en zo liep alles goed af. Terug in de klas kreeg iedereen een lekker bekertje drinken en ook nog een koekje. O o o en iedereen had al zoveel pepernoten gegeten! Daarna was het tijd voor leuke Sinterklaasspelletjes, kleurplaten en werkbladen. Tot slot kwam Sinterklaas en zijn Pieten ook nog voor iedereen een pakje brengen. Wat was het een fijn feest en wat zijn de kinderen verwend!

IMG_2349 IMG_2357 IMG_2363 IMG_2371 IMG_2379 IMG_2401 IMG_2403 IMG_2404