Schoolreisje 2015

Op vrijdag 18 september zijn we naar Irrland geweest. Wat hebben we daar genoten van de vele attracties! In dit grote park is van alles te beleven. De kinderen hebben op allerlei fietsjes/ skelters gereden. Ze hebben geklommen en gesprongen op springkussens in allerlei soorten en maten. De grote glijbanen vonden ze zo leuk dat ze er niet weg wilden! Met hele grote Lego stenen werden huizen en kastelen gemaakt. Tussendoor kregen ze een lekker bakje patat, maar voor eten hadden ze eigenlijk geen tijd. Ze wilden het park verder ontdekken. Er was zo veel te zien en te doen. Fijn even bij de kleine kangoeroes kijken of de koeien aaien. En hooi is niet alleen voor de geiten, want je kan er reuze leuk in spelen! Toen een mevrouw heel bezorgd riep dat ze haar zoontje kwijt geraakt was in het donkere kruipdoolhof gingen onze kinderen direct op zoek. Nee hoor, helemaal niet bang! Gelukkig vonden ze het jongetje snel. Na een hele fijne dag was het tijd om naar huis te gaan. We hadden nog veel langer in het park willen blijven, maar dat kon jammer genoeg niet. Op de terugweg werden er in de bus weer liedjes gezongen: “Kinderen, van wie is die pet nu toch? “

IMG_2090 - kopie (3) IMG_2096 - kopie (3) IMG_2098 - kopie (2) IMG_2099 - kopie IMG_2102 - kopie IMG_2109 IMG_2123 IMG_2134 IMG_2142 IMG_2147 IMG_2148 - kopie IMG_2159 IMG_2162 IMG_2169 - kopie