Proefjesmiddag

Rode konen, stralende glimlachen, enthousiasme en verwondering. Dat zagen we donderdagmiddag 5 maart toen we samen met groep 3 – 4 proefjesmiddag hadden in het kader van het energieproject. Er waren 10 activiteiten. Zo waren er geconcentreerde gezichtjes bij het memoryspel, het “goed gedrag spel” en bij het gezelschapsspel “Rolf in het park”. Er werden windmolens gemaakt, die echt konden draaien, maar ook vingerwarmers. Er was een proef met ijsblokjes en er was een warmteproef. Ook mocht er gespeeld worden met een waterrad. Tot grote verwondering van de kinderen konden ze een bootje laten varen d.m.v. een ballon. Er kon geluisterd worden naar korte verhaaltjes over waterbesparing en energiebesparing. Het was weer een fijne middag, waarbij de kinderen op een hele onderzoekende manier veel geleerd hebben. En hulpouders: heel erg bedankt dat jullie ons meegeholpen hebben!