Nationaal Voorleesontbijt

Vanochtend hebben we met alle groepen meegedaan aan het nationale voorleesontbijt. In de groepen 3 t/m 8 hebben de leerlingen voor elkaar een ontbijt verzorgd. Dat zag er overal tip top uit. Groep 1/2 , de kinderen van de peuterspeelzaal en kinderdagverblijf kregen hun ontbijt van Brede School Zuidenwind aangeboden. Juf Gabry vertelde ondertussen het verhaal van Boer Boris die met al zijn dieren een dagje naar zee ging. Alle kinderen en hun juffen hebben er van genoten.

Na het ontbijt in de andere groepen werd er ook hier voorgelezen. Daarvoor waren vaders en opa’s gevraagd. Zij brachten zelf hun favoriete boek mee en daar werd uit voorgelezen in kleine groepjes. Er was zelfs een opa die helemaal uit de buurt van Maastricht naar Valburg was gereisd om zijn kleinkind te kunnen voorlezen. Nou dan houd je van voorlezen toch?

We hebben allemaal genoten van een fantastische leesactiviteit die was georganiseerd door juf Karin en juf Marie-José.

Op de groepspagina’s kunt u naar nog meer foto’s kijken.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA