Juf Ans 40 jaar op de Jacobusschool!

img_8285 img_8286 img_8287 img_8288Hoe bijzonder is dat?! 40 Jaar in het onderwijs en dan ook nog eens op dezelfde school? Dat zou je niet zeggen als je deze sprankelende, enthousiaste juf ziet!
Juf Ans heeft dit woensdag gevierd met alle kinderen en leerkrachten. Ze werd allereerst opgehaald thuis in een gele mini. Deze, wat nieuwere variant, was de auto waar ze vroeger mee naar school reed. Daarna werd ze feestelijk onthaald op school. Vervolgens hebben de kinderen op school een workshop emmer trommelen gekregen om aan het einde van de dag een gezamenlijke voorstelling te geven. In de klassen werd ondertussen ook flink geknutseld aan mooie feestmutsen die tijdens de voorstelling gedragen werden.
Juf Ans is met haar man Erik bij alle groepen op bezoek geweest en heeft iets lekkers getrakteerd.
Het was een zeer geslaagde dag en we hopen dat Juf Ans nog met net zoveel plezier bij ons blijft werken!