Hulpouders van de BOS bedankt!

Hulpouders van de BOS bedankt!

Vanmorgen, 8 juli, was de Bos voor het laatst open dit schooljaar. Een mooi momentje om de hulpouders die hun taak neer gaan leggen even in het zonnetje te zetten.

Zij zijn vanaf het begin betrokken geweest bij de uitleen en organisatie van onze bibliotheek.

Meester Bas hield een kort woordje en overhandigde Angela Mientjes, Colette Arts en Maria Meijs “de Jacobuspen”.  Daarna reikten drie leerlingen een fraai boeket bloemen aan hen uit. En Janne gaf hen, vergezeld van een spontane  zoen,  “ het BOS diploma”. Alle kinderen van groep 1 t/m 8 waren hierbij aanwezig en zorgden tenslotte voor een luid applaus. Ook een vertegenwoordigster van de bibliotheek overhandigde de drie nog een aardig presentje.

Bij deze willen wij hun opvolgsters alvast veel succes wensen. Irene, Femke en Melanie veel succes!