Hallo Allemaal

Daar zijn we. We hebben zin in een nieuw schooljaar na een hele fijne vakantie. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is juf Fraukje in onze groep. Juf Henny komt nu tijdelijk op dinsdag.

Juf Gabry heeft immers een schat van een baby gekregen: kleine Katey. Het gaat heel erg goed met moeder en dochter. Ze zijn al bij ons in de klas geweest. Onze kinderen waren muisstil en erg onder de indruk van het kleine meisje.

De koekjes met roze muisjes waren heerlijk! Dank je wel juf Gabry. In de klas zijn we al hard aan het werk. Eerst rond het thema “Een nieuw schooljaar”. De kinderen hebben kennis gemaakt met Rick en zijn beertje en ze hebben veel werkjes gemaakt met kleuren en vormen. Groep 2 leerde de letter j van juf. Nu is het thema “Dieren”.

Overal in de klas kom je dieren tegen. Zo is de huishoek omgetoverd in een dierenhoek. Op de ramen hangen giraffen, olifantjes, schildpadden en nog veel meer dieren. Groep twee heeft ook de letter p geleerd en weten jullie dat je daar papegaaien van kan maken? Kom maar eens in de klas kijken, daar zie je ze vliegen.

De kinderen hebben ook dierenboeken meegenomen en de juffen lezen hier regelmatig uit voor. Als je goed luistert hoor je ook regelmatig gezellige dierenliedjes. Zo ziet u, we zijn met veel plezier gestart.