Goede Start

Ziezo de kop is eraf. De eerste schoolweek zit er op. We zijn allemaal prima gestart. De school maakt voor allemaal weer een heel vertrouwde indruk. Ook voor alle nieuwe gezichten, met name in de kleuterbouw. De peuters van Hummeloord met de leidsters hebben hun intrek genomen in één van onze lokalen. Ook zij hebben het daar goed naar de zin.

In het docententeam zien we een nieuw gezicht; Pascal Gertsen neemt met verve de honneurs waar in groep 7b/8. Dat doet Pascal voor Johan, die een gewricht vervangende operatie heeft ondergaan. Het zal nog wel even duren voor Johan weer kan worden opgesteld, zowel bij ons als bij NEC. Vanaf deze plaats wensen we Johan van harte beterschap.

Marie-José moeten we voortaan missen. We hebben haar net voor de zomervakantie in het zonnetje gezet als dank voor al haar inzet en goede zorgen. Ruim 25 jaar heeft zij bij ons op school gewerkt. Nu gaat ze met haar man Fons genieten van haar welverdiende pensioen.

Ik hoop dat het opnieuw een mooi en bijzonder schooljaar mag worden; ondernemend, nieuwsgierig maar bovenal ook heel gezellig en leerzaam. Heel veel plezier allemaal.

Bas Peters