Feestje juf Henny

Wat een pech. Was de juf toch ziek op haar verjaardagsfeestje! Gelukkig kon het 12 maart wel gevierd worden. In de kring werd de juf verwend met heel veel mooie tekeningen, knutsels en cadeautjes. Dank jullie wel hoor! Na het dobbelsteenspel, waarbij iedereen natuurlijk wilde winnen, was het tijd voor iets lekkers. De kinderen mochten hun eigen taartje maken. Er was ook tijd om een mooie zandhagedis te maken. Dit nog in het kader van ons energieproject. Om even tot rust te komen werd er tussendoor naar een aflevering van Moffel en Piertje gekeken. Moffel was jarig en hij was blij met het grote cadeau van Arie, maar niet zo blij met het kleine cadeau van Piertje. En wat bleek? In het kleine pakje zat iets wat hij reuze graag wilde hebben en de inhoud van het grote cadeau viel een beetje tegen.  De kinderen hadden heel veel plezier bij de danswedstrijd met de ballonnen. Het is niet gemakkelijk om samen te dansen en dan je handen op je rug te houden met een ballon tussen je buik of tussen je hoofd. De chipjes tussendoor waren ook erg lekker. Juf kreeg nog een fijn cadeau: prachtig zonnig weer. We hebben daarom ook lekker lang buiten gespeeld op ons mooie plein. Dank jullie wel voor de fijne dag kinderen!