Eerste drumles een succes

Onder de bezielende leiding van docent Bert-Jan Sltman mochten de leerlingen van groep 8 vanmiddag allemaal voor het eerst achter een drumstel zitten. Wat een belevenis.

HPIM4725

Achter het drumstel

Voor sommigen was het echt rammen, bij anderen klonk het veel meer ingetogen. Het was mooi om te zien dat alle leerlingen de moed hadden om de drumsticks ter hand te nemen.

HPIM4735

Met het padje ging het ook leuk.

De een had wat meer ritmegevoel dan de ander maar dat mocht de pret niet drukken. Na afloop kregen alle kinderen een flyer mee naar huis.

Voor die leerlingen die serieus interesse tonen voor deze vorm van muziek maken geeft Bert-Jan drumles op maandag en woensdag na schooltijd in de MFR van de school.

Bijgaande foto’s tonen een aantal drummers in spé. De overige foto’s treft u aan in de map FOTO’s elders op de site.