Een gezellig Sinterklaasfeest

Sinterklaas 2 Sinterklaas 3 Sinterklaas1Vrijdag 5 december was het dan eindelijk zover. Sinterklaas kwam bij ons op school. In een prachtige Volkswagen Beetle met open dak reed de Sint voor. ’s Ochtends was er op school wel een beetje paniek want de twee juffen van de groepen 1/2 en 3/4 waren nog niet op school. Maar de Sint loste snel dit raadsel op. Juf Gabry en juf Karin waren als hulppieten verkleed om de Goedheilig te helpen, en zaten achterin de auto. Eenmaal op school konden zij zich gelukkig over hun kinderen ontfermen.

In de MFR had de werkgroep de zaal gezellig aangekleed en traden zowel de kleuters als de kinderen van groep 1/2 op voor de Sint. Op de foto’s ziet u een kleine impressie. In de andere grepen hadden de leerlingen voor elkaar weer surprises gemaakt. Door iedereen was er weer veel werk van gemaakt. Nadat de Sint nog alle klassen had bezocht en zijn presentjes had overhandigd ging hij spoorslags naar de andere kinderen in het dorp.

We kunnen terugzien op een heel geslaagd Sinterklaasfeest. Dank aan de ouders en leerkrachten die dit feest hebben georganiseerd.