Dag van Zuidenwind

Vandaag kwamen de kinderen van Peuterspeelzaal Hummeloord, Kinderdagverblijf Klavertje4 en de leerlingen van de St Jacobusschool bij elkaar om de dag van Zuidenwind te vieren. De partners van deze Brede School hadden voor alle kinderen een spellencircuit uitgezet op de speelplaats van de Jacobusschool. Vooral voor de allerjongsten was het een hele belevenis. Aanvankelijk was het wel een beetje wennen maar na een verlegen begin genoten ook zij volop van de festiviteiten. De leerlingen van groep 8 waren ingezet als spelleider en de kinderen van groep 7 ontfermden zich over hun eigen groepje. Na afloop was iedereen het over eens is dat we kunnen terugzien op een geslaagde Brede Schoolactiviteit. Op bijgaande foto’s is een kleine sfeerimpressie te zien.