Wandelen voor water

Woensdag 22 maart hebben we gewandeld voor water. Dit was een sponsorloop waarbij we geld gingen verdienen voor een waterproject van de organisatie ZOA in Liberia.
Tijdens deze loop ervaarden de kinderen hoe het is voor kinderen in ontwikkelingslanden om kilometers ver te moeten lopen voor water en dit ook nog te moeten dragen.
Hieronder een verslagje van Harm:

Groep 5, 6, 7 en 8 hebben gewandeld voor water. Groepen 5 en 6 met 3 liter en groepen 7 en 8 met 6 liter. En alle groepen hebben ook 6 km gelopen. Dat was een hele klus maar, ze hebben het toch gehaald. En ze moesten geld op halen voor ZOA en die gaf het geld voor water putten in Afrika.
En na de prestatie kregen we allemaal wat lekkers. Volgende week gaan we het geld tellen wat we hebben opgehaald . Dat is spannend we denken ongeveer meer als 400 of 500 euro.
Groetjes Harm van Oss

En wat hebben de kinderen goed hun best gedaan! Er is maar liefst € 1.135,60 bij elkaar gewandeld!
Knap gedaan hoor!