Nieuws uit groep 1/2

groep-1-2-3 groep-1-2-4

In groep 1-2 hebben de kinderen van groep 7 en 8 hebben ons weer heerlijk voorgelezen in de kinderboekenweek!

Na de herfstvakantie zijn er weer een paar nieuwe kinderen gestart; Colin en Guus zijn al ècht begonnen en Isa wordt 15 november 4 en komt dan ook elke dag spelen en werken! Heel veel plezier allemaal!

In de klas spelen en werken we nu rond het thema ‘gezondheid’.
Sommige kinderen hebben thuis geplakt en getekend over hun gezonde ontbijtjes. We helpen PomPom om sterk te worden; goed eten en drinken, maar ook sporten en bewegen is heel belangrijk!
We hebben alle kinderen gemeten (en gaan ook nog wegen). In een grafiek zien we wie het grootst is en wie even groot zijn!

We hebben een liedje geleerd over ons lichaam en wat er allemaal aan ons zit 

Ook komt er maandag nog een èchte tandarts om te vertellen hoe we onze tanden het beste kunnen poetsen!
Kortom….er wordt weer hard gewerkt en veel geleerd in onze groep!

groep-1-2-2 groep-1-2-1